Privlaka

Plaže

Okupati se u Privlaci iznimno je lako: gdje god se okrenuli čekaju vas prekrasne pješčane uvale koje očaravaju i mame svojom ljepotom.

Plaža Mostina

Pješčana je plaža, pogodna za obitelji s malom djecom, na kojoj ćete zasigurno uživati u čistom moru i igrama na pijesku. Opremljena je tuševima, kabinama za presvlačenje i eko WC- ima. Ima i prilaz moru za invalide. Ljekovito crno blato i čist zrak plaže Mostina pogoduju liječenju reume i artritisa.

Pogledaj na mapi

Plaža Selo

Svakako trebate posjetiti jednu od najljepših pješčanih plaža u Privlaci, plažu Selo. Smještena je u neposrednoj blizini lučice i stare jezgre mjesta.

Pogledaj na mapi

Plaža Škrapavac - Bilotinjak

Prošetajte jugoistočnim dijelom Privlake na kojemu se nalaze prekrasne, dugačke, pješčane uvale. Sa sjeverne strane, od snažnog vjetra bure, bit ćete zaštićeni visokim, strmim brežuljcima, a s južne strane do vas će dopirati ugodan i blag vjetar maestral. More je čisto i plitko te je idealno za djecu i neplivače. Plaža je opremljena tuševima i na njoj se nalazi mali aqua park.

Pogledaj na mapi

Plaža Sabunike

Avanturisti ste i željni ste adrenalina, dođite na Sabunike, plažu koja vam nudi nezaboravno iskustvo jedrenja na dasci ili jedrenja zmajem. Zbog snažnog vjetra, bure, koji puše s Velebita jedrit ćete s lakoćom. Nakon Bola na Braču, Sabunike su najpoznatija surferska destinacija u Hrvatskoj. Dođite i zajedrite s nama u novu pustolovinu!

Pogledaj na mapi

Plaža Vrilo

Plaža Vrilo pješčana je plaža idealna za kupanje, sunčanje i uživanje te je pogodna za obitelji s djecom. Istražite plažu koju krasi čisto, prozirno more i netaknuta priroda.

Pogledaj na mapi

Plaža Pliša

Prekrasna pješčana plaža idealna za obiteljski odmor te dolazak na kupanje s malom djecom. Ukoliko još niste, posjetite ovu plažu te svojoj obitelji pružite nezaboravne trenutke igranja picigina, opuštanja u plitkom moru te igranja u pijesku gradnjom maštovitih dvoraca s romantičnim kulama.

Pogledaj na mapi

Plaža Punta

Uz obalu proteže se prirodna kamenita plaža, plaža Punta. Ovo mjesto pruža miran odmor u prirodi, a možete uživati i u odbojci na pijesku te igrama na dječjem igralištu. U večernjim satima, s ove najzapadnije točke Dalmacije, pruža se jedinstven pogleda na prekrasan zalazak sunca.

Pogledaj na mapi

Plaža za pse

Plaža za pse nalazi se na lokaciji "Kažin" u blizini Virskog mosta. Plaža je dugačka preko sto metara, adekvatno je ograđena. Uređen je parkirališni prostor kao i pristupni put.

Pogledaj na mapi
Stay Safe Croatia How to enter Croatia Logo Covid Testing Zadar