Plaže

Plaža Mostina

Plaža je pješčana, pogodna za obitelji s malom djecom, koje će zasigurno uživati u čistom moru i igrama na pijesku. Opremljena je tuševima, kabinama za presvlačenje i eko WC- ima. Ima i prilaz moru za invalide. Ljekovito crno blato i čist zrak u Mostini pogoduju liječenju reume i artritisa. U blizini plaže nalazi se restoran „Sabun“ i caffe bar, fast food i pizzeria „Tonći“.

Plaža Selo

Plaža Selo jedna je od najljepših pješčanih plaža, a nalazi se u neposrednoj blizini lučice i stare jezgre mjesta. U blizini plaže nalazi se caffe bar Vruljice i beach bar Jigga u kojima se možete osvježiti jednim od hladnih napitaka.

Plaža Škrapavac - Bilotinjak

Na ovom djelu se nalaze prekrasne, duge, pješčane uvale. Sa sjeverne strane zaštićene su visokim, strmim brežuljcima od snažnog vjetra bure, a otvorene ugodnom i blagom maestralu. More je čisto i plitko te je idealno za djecu i neplivače. Plaža je opremljena tuševima i na plaži se nalazi mali aqua park. U neposrednoj blizini plaže je dječje igralište i beach bar Batela koji tijekom ljetnih mjeseci organizira zabave.

Plaža Sabunike

Avanturistima, željnima adrenalina, Sabunike nude nezaboravno iskustvo jedrenja na dasci ili jedrenja zmajem zbog snažnog vjetra, bure, koji puše s Velebita. Nakon Bola na Braču, Sabunike su najpoznatija surferska destinacija.

Plaža Vrilo

Plaža Vrilo je pješčana plaža idealna za kupanje, sunčanje i uživanje te je pogodna za obitelji s djecom. Plažu krasi čisto prozirno more i netaknuta priroda.

Plaža Pliša

Prekrasna pješčana plaža idealna za obiteljski odmor sa malom djecom. U neposrednoj blizini plaže nalazi se beach bar Barufa.

Plaža Punta

Uz obalu se proteže prirodna kamenita plaža. Pored plaže nalazi se borova šuma gdje se možete skloniti za vrijeme najvećih vrućina, stoga je ova plaža idealan izbor za obitelji pružajući miran odmor u prirodi. Na plaži možete uživati u odbojci na pijesku i dječjem igralištu. U večernjim satima možete uhvatiti prekrasne zalaske sunca.

PPS365 www.zadar.hr www.zadarbikemagic.com www.croatia.hr Welcome - obiteljski smještaj s oznakom kvalitete www.pointerstravel.com